luni, 25 iunie 2018

Vestitul dietetician rus A.V. Kovalkov despre slăbirea eficientă!

Complotul industriei de slăbit a fost deconspirat de către medicul-dietetician.; Alexei Vladimirovich Kovalkov.  Zilele acestea dieteticianul a făcut următoarea declarație șocantă: «Sportul și dietele sunt nocive pentru sănătate!».

Ultimii câțiva ani Kovalkov i-a dedicat studiului influenței sportului și obiceiurilor alimentare asupra organismului uman. A desfășurat experimente, a efectuat analize și testări. Ultimul experiment referitor la scăderea greutății a fost numit Chocolate Slim și a atras aproximativ 50 de femei de vârste diferite, greutatea cărora depășea 80 de kg. Participantele la testate au fost împărțite în două grupuri: unele au făcut activ sport și au ținut diete, altele au mâncat orice au dorit, au avut un mod de viață obișnuit, dar au folosit Chocolate Slim.
«Noi am muncit mult și acum putem să afirmăm cu siguranță că sportul și înfometarea sunt nocive pentru sănătate. Posibil, la începutul perioadei de exerciții vă va părea că sportul influențează pozitiv asupra organizmului Dvs. Veți simți un aflux de putere, corpul va fi mai tonificat, vi se va părea chiar, că ați slăbit un kilogram sau două. Dar toate acestea sunt doar efecte temporare, care sunt condiționate de deshidratarea de după antrenamente. Ați văzut măcar un singur sportiv sănătos? Dacă vom începe să enumerăm bolile acestora, nu vom termina nici până în seară. Cu totul altfel stau lucrurile cu alimentarea. Poate oare administrarea periodică a Chocolate Slim  ajuta la slăbit? Practic,  după o lună de experiment în grupul al doilea am observat o scădere bruscă a greutății beneficiarelor noastre, atât de bruscă, încât am vrut chiar să stopăm experimentul. Dar să povestim în ordinea celor întâmplate” comentează A.V. Kovalkov

DESCRIEREA EXPERIMENTULUI

Grupul I – exerciții sportive 3 ori/săptămână, consumul a maximum 1500 calorii/zi: 84% dintre participanți n-au putut să scadă greutatea inițială, iar 36% dintre ei au adăugat în greutate în timpul experimentului. 
Beneficiarele la început s-au simțit bine, dar peste câteva săptămâni de antrenamente intensive și alimentație redusă starea lor a început să se înrăutățească. Rezultatele analizelor lor erau tot mai rele și mai rele, ele intrau în depresie, se certau și mereu se înfuriau din cauza lipsei de elemente nutritive și din cauza exercițiilor fizice active în sală. Pe participanți au început să-i doară și să se roadă articulațiile, inima a început să funcționeze cu dereglări, îi durea premanent spatele. Dar cel mai important este că rămâneau supraponderali în continuare, sau după ce scădea un pic greutatea, iarăși revenea la cifra precedentă. Noi am presupus un asemenea efect, dar nu am crezut că va fi atât de brusc. 
Fotografiile participantelor din grupul al II-lea
Al II-lea grup – mod de viață sedentar, consum zilnic de calorii – nelimitat, de 2 ori pe zi Chocolate Slim92% participanți au pierdut peste 12 kg, 68% dinre aceștia - peste 20 kg, în prima lună de experimentul.
Rezultatele au fost diametral opuse comparativ cu grupul I. Deja din primele zile de consum a Chocolate Slim participanții s-au simțit mai ușor, au remarcat imediat că s-au eliberat de dorința permanentă de a mânca, porțiile au căpătat un volum mult mai mic. Iar kilogramele lor în plus au continuat să se topească. Atât de repede, încât ne-am speriat de un rezultat atât de rapid. În acest timp ei nu se rețineau de la mâncare,ci doar dizolvau într-un pahar cu apă  Chocolate Slim și-l beau de 2 ori pe zi.
Deja peste o săptămână tot grupul a remarcat, că a dispărut senzația de foame, care îi obliga să mănânce porții de 2-3 ori mai mari, decât cele normale. Împreună cu dependența de mâncare a dispărut și pofta de dulciuri. Culoarea feții lor s-a însănătoșit, dispoziția era permanent bună, silueta a devenit mai fină, arderea grăsimilor se producea anume în acele locuri, unde ele se acumulează mai repede (burtă, coapse), adică locurile de acumulare a grăsimilor s-au activat în primul rând. În decursul primei luni, aproape toți și-au schimbat hainele pe unele cu 2 măsuri mai mici și în fiecare săptămână mai pierdeau o măsură.

COMENTARIILE DIETETICIANULUI

Și toate acestea datorită unei combinații unice de ingrediente în compoziția produsului, activitatea lor blochează caloriile  în plus, accelerează metabolizmul și ard grăsimile în regiunile cu probleme. Noi ne-am speriat, crezând că n-o să ne permită să publicăm rezultatele experimentului, doar aceasta ar fi putut pune sub semn de întrebare toată industria produselor de slăbit, dar publicul a fost interesat și noi suntem bucuroși să atragem atenția oamenilor asupra acestui fenomen!
Chocolate Slim – este în totalitate un produs organic, care contribuie la accelerarea metabolismului, eliminarea toxinelor și derivatelor lor, tonifierea organizmului.

SLĂBIRE RAPIDĂ

Fiecare din grupurile de subiecți testați, care au folosit complexul a slăbit mai mult de 20 de kg, cu toate că unii nu au planificat asemenea rezultate și au fost plăcut surprinși.  De cercetările noastre s-au interesat deja savanți-colegi, dieteticieni și oameni simpli. Ei nu pot crede că   o combinație de ingrediente simple dă un rezultat atât de uluitor.
Toți participanții grupului I, văzând rezultatele prietenilor lor, în curând au renunțat la sport și înfometare și au început să folosească Chocolate Slim și nu au regretat deloc! Noi am descoperit o nouă metodă de slăbire a secolului 21, contemporană și adaptată realității curente! Noi deja producem  Chocolate Slim  și comercializăm în Rusia, și avem în plan de a ieși pe o piață internațională, este o cerere nemaiîntâlnită. Oamenii comandă câte mai multe cutii pentru sine și rudele lor, expediază prietenilor în alte țări, suntem copleșiți de scrisori de mulțumire.

SHARE THIS

Author:

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ. Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

0 comentarii: