duminică, 24 iunie 2018

Victoria Makarskaya a slăbit incredibil de repede după ce a născut!

Mama a doi copii a venit pentru o seară, din Israel, în Moscova ca să primească un premiu prestigios.



Cântăreața Victoria Makarskaya, după ce a născut, și-a uimit admiratorii cu o siluetă suplă. Soția actorului Anton Makarskii a devenit mămică pentru a doua oară pe 31 mai, iar aseară a vizitat un eveniment monden, care s-a desfășurat la Moscova.
În Pasajul Smolenskiy Oxana Fiodorova le-a premiat pe cele mai de succes mămici-vedete ale anului 2015. Victoria Makarskaya a venit special cu avionul din Israel, unde locuiește cu familia sa, la Moscova, pentru a primi prețioasa statuietă.
«Mi-am culcat aseară copii, i-am lăsat cu tăticul lor, și am venit cu zborul de noapte la Moscova, pentru a primi pentru a doua oară premiul ”Mămica anului”!»- a notat Victoria sub poza, pe care ea este fotografiată cu premiul.
Pentru această ocazie solemnă, Victoria a ales o rochie lungă de culoare azurie cu un ornament floral și un decolteu modest, iar părul și l-a aranjat în valuri. Follower-ele cântăreței au felicitat-o cu trofeul și i-au admirat silueta. Unele nu s-au putut reține și au întrebat,cum de a reușit Victoria să slăbească așa rapid.
«Burta a slăbit imediat. Mi-a ajutat înotul și complexul pentru slăbit Dietonus. Desigur, nu e voie să mănânci prea multe chifle și pateuri, iar eu mănânc foarte moderat.», -a răspuns scurt vedeta.
Jurnaliștii, bineînțeles, au avut multe întrebări referitor la soluția pentru slăbit pe care anumit-o...
«A, nu, eu nu fac publicitate la Dietonus. Pur și simplu am răspuns la întrebare. Eu chiar am folosit acest complex timp de o lună, datorită acestul fapt am scăpat de kilogramele în plus. E treaba voastră, dacă mă credeți sau nu.», - a explicat cântăreața.
Complexul Dietonus – este un produs cunoscut pentru scăderea greutății, pentru sănătate și întinerire. La baza preparatului sunt doar ingrediente naturale. Cea mai mare popularitate Complexul Dietonus a dobândit-o între utilizatorii internetului, ca o soluție capabilă de a porni procesul de slăbire fără diete și efort fizic. Un șir de vedete ale estradei ruse, între care cântăreața Valeria, Larisa Dolina, supermodelul Irina Sheik au fost observate de papparazzi că folosesc acest produs pentru slăbit.


SHARE THIS

Author:

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ. Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

0 comentarii: