luni, 25 iunie 2018

Din dovleac în prințesa Cenușăreasă: cum am scăpat de 60 de kilograme în două luni!

Salut tuturor!
Cunoașteți sentimentul de ură de sine crâncenă din cauza unei greutăți în plus excesive? Eu îl cunosc foarte bine. Am luptat până la sânge ca să devin suplă și, spre fericirea mea, am reușit. Acum, când greutatea mea este cu 60 de kilograme mai mică decât cu care eram obișnuită, sunt gata să împărtășesc întregii lumi istoria metamorfozei mele.

Aceasta sunt eu, până a începe să slăbesc, și după

Începutul unui drum lung.
Povestea mea a început la balul de absolvire. Pe când toate fetele se pregăteau de bal și își alegeau rochii frumoase, eu căutam, unde să mă ascund de privirile disprețuitoare și compătimitoare ale celor apropiați, deoarece rochii frumoase, măsura Chocolate SlimChocolate SlimL, nu există pe lume.
Mama încerca să mă susțină și îmi propunea să coasem ceva drăguț la comandă, dar monstrul gras, care eram eu atunci, nu mi se asocia deloc cu ceva drăguț.
Orice nu aș fi îmbrăcat arăta respingător. Burta mi se contura trădător chiar și din corset, celulita de pe mâini se cutremura la cea mai mică mișcare, iar fața era atât de grasă și urâtă, încât amintea de o tigaie încinsă.


Întotdeauna am fost neobservată. Nu eram chemată la serate, nu mă invitau la film sau plajă, alături de mine se rușinau.Eu nu eram potrivită nici măcar pentru rolul prietenei urâte. Eu mă uram și îmi uram viața pentru faptul că trebuia să trăiesc în acest corp mizerabil și să pierd toate momentele fericite din cauza înfățișării mele groaznic de urâte
Trebuie oare să mai spun că în loc de bal de absolvire, am plans în pernă două nopți, până n-am mai avut lacrimi? Trebuie oare să povestesc, cu cât amar conștientizam, că toți dansează și se veselesc, iar eu, în loc de asta stau și mănânc compulsiv o găletușă de înghețată ca să-mi potolesc amarul?
În acele nopți m-a înghițit depresia. Eu m-am urât nu doar pe sine, ci și mâncarea care făcea din mine un limax enorm, o omidă grasă din cea mai groaznică poveste pentru copiii răi. La un moment dat, în creier a făcut clic: destul cu mâncarea .Și am încetat. Cu totul.


Slăbirea incorectă
Mi se părea, că dacă voi înceta să mănânc, greutatea va scădea. Deci, din monstru mă voi transforma în frumoasă și totul va fi bine. Dar încercările de înfometare îmi făceau doar mai rău. Într-o zi-două de foame puteam da jos până la 5 kilograme. Dar cel mai groaznic era că ele întotdeauna, ÎNTOTDEAUNA reveneau la loc CU SURPLUS.
Eu , după zilele de înfometare, mă îndopam, nu pot spune altfel. Băgam în mine tot ce vedeam, și nu mă puteam opri. După asemenea îndopări mă durea groaznic burta, îmi venea să vomit și, bineînțeles, au început problemele de stomac.
Gastrita mi-a mai tăiat din elan. Chiar m-am bucurat când doctorul mi-a prescris o dietă specială. El m-a speriat destul cu posibilele urmări, de la ulcer până la extirparea organului atins de boală, și astfel m-am simțit hotărâtă.
Hotărârea mi-a ajuns pentru puțin timp. După două săptămâni de mincare fără gust (dacă mizeria aia poate fi numită așa), am urcat pe cântar cu speranța să văd o scădere serioasă de greutate. În loc de asta, cântarul mi-a arătat +1kg. PLUS UNUL!!! Nu doar că nu am dat nimic jos, ci am mai și adăugat un întreg, un amărât, un mizerabil de kilogram!
Asta, pur și simplu, m-a omorât! Eu nu mai știam ce să fac, îmi venea să mor, pentru că nu mai aveam nici un fel de puteri să lupt..


Ieșirea din tunelul groazei
Mama este prietena mea, vrăjitoarea mea, zâna mea cea bună, ea nu m-a părăsit nici o secundă, încerca să mă încurajeze, mă convingea să fac sport, ca să slăbesc mai repede. Mai mult decât propria grăsime, eu uram doar sportul . Și cum aș fi putut să fac sport la greutatea de 120 de kilograme?! Eu semănam mai mult a piesă de antrenament pentru halterofili, decât a sportivă.
Spre fericirea mea s-a putut și fără sport.
Țin minte bine privirea aprinsă a mamei mele, care îmi povestea despre nu mai știu ce produs și care, de grabită ce era, încurca cuvintele. Ea mai nu striga de bucurie, când a adus acasă Chocolate Slim.
O prietenă veche de-a ei, în vârstă de 50 de ani a dat jos 34 kg cu ajutorul acestei băuturi, prescrise de dietetician. Mama aștepta ca eu să mă bucur, dar reacția mea, după o serie de încercări nereușite de a slăbi, a fost previzibilă. Cacao? Vorbești serios?


Prima scădere din greutate: minus 9 kg pe săptămână.
Totul s-a dovedit a fi foarte serios. Mai întâi, nu este cacao, ci băutură de cacao, care conține o întregă listă de substanțe folositoare , orientate spre pregătirea organismului către slăbit. În al doilea rând, aceasta nu este o pastilă de slăbit, ci un preparat testat clinic , aprobat de cei mai buni diereticieni ai Europei, și recomandat în calitate de supliment pentru scăderea procentului de grăsime din mâncare.
Eu nu prea înțelegeam cum poate să funcționeze așa ceva, până când nu am văzut primul rezultat. Într-o săptămână am dat jos NOUĂ kilograme întregi .Eram, mai degrabă, gata să cred, că mama a stricat cântarul, decât că am pierdut din grăsime.
Mi-a fost foarte interesant să aflu, ce e oare în această băutură, de la care eu scad în greutate rapid, fără dietă și fără sport. Totul s-a dovedit a fi foarte simplu.
Fructele de Garcinia din compoziția Chocolate Slim pornesc arderea grăsimilor cu eliberarea energiei. Persoana simte un aflux de puteri și are senzația de sațietate mai mult timp. ȘI e adevărat, am început să mănânc mult mai puțin, nu îmi mai venea să mă îndop până nu mai puteam.
Un alt ingredient interesant este extractul de piper negru - el accelerează procesele și circulația sângelui , reglează funcționarea sistemului digestiv, restabilește metabolizmul natural și elimină din organizm tot ce este în plus.


Toatea acestea, în complex, duc la o normalizare a tractului gastrointestinal, la un metabolizm rapid și, drept urmare, la arderea grăsimilor.
Cu fiecare zi eu, practic, mă topeam văzând cu ochii. Greutatea scădea, de mâncat voiam tot mai puțin, mai mult de atât - am încetat să mai mănânc dulciuri! Pur și simplu nu le mai voiam și gata! Posibil, asta și era rădăcina tuturor relelor și, dacă aș fi avut o voință mai puternică, aș fi putut să slăbesc de sine stătător, limitând consumul de grăsimi, sare, făinoase și dulciuri.
Marea forță a bucuriei
De fapt, puterea de voință nu era pe locul întâi în acest caz. Totul consta în faptul căorganizmul s-a obișniut să primească o cantitate enormă de calorii fără rost. O limitare bruscă duce întotdeauna la stress, la scăderea drastică a hormonilor fericirii – a dopaminei și serotoninei.
Din această cauză mai înainte voiam mereu să mănânc, ca să completez rezervele acestor hormoni importanți. Cu Chocolate Slim așa ceva nu se întâmplă, deoarece în el deja este cantitatea necesară de dopamină și serotonină.


Pasul către perfecțiune
Zi de zi kilogramele mele se topeau de la sine. Mă bucuram mai mult de faptul că pot să-mi controlez lesne pofta de mâncare. A apărut interesul: cât pot eu să dau jos oare. A apărut un stimul: vreau să devin atrăgătoare. A apărut interesul față de alimentația sănătoasă, s-a dovedit că ea poate fi chiar gustoasă!
Treptat am trecut la o alimentație mai adecvată. La acel moment greutatea mea oscila în jurul cifrei de 85 de kg. Era încă mare, dar eu dădusem jos 35 de kilograme și aceasta era cea mai mare realizare din viața mea la acel moment.
E greu de descris cum mi s-a arătat lumea după ce în garderoba mea au apărut haine noi. Cât de micuță și zveltă m-am simțit, când am scăpat de ultimele 15 kilograme. Și aceste priviri...
Mă priveau cu o invidie neascunsă prietenele ce n-au fost să fie, iar colegii de clasă roșeau în încercările lor de a face cunoștință cu frumoasa, pe care au șicanat-o fără milă în școală, ca pe rățușca cea urâtă.
Pentru prima dată mi-am făcut un prieten, m-am îndrăgistit lulea. El mă poată în brațe și mereu îmi spune cât sunt de frumoasă, suplă și atrăgătoare...


A doua naștere
Când am slăbit cu 60 de kilograme viața mea s-a schimbat cu desăvârșire. Mi s-au deschis o mulțime de posibilități. Am început să mă îmbrac elegant, să arăt bine, în urma mea privesc bărbați simpatici. Este de nedescris. Aceasta este fericirea absolută.
Doar în 2 luni, dintr-o creatură informă m-am transformat într-o fată foarte frumoasă, am început să iubesc viața, și să mă plac. Am obținut silueta la care am visat atâția ani și le-am arătat cine sunt, tuturor celor care au râs de mine.
Acum, când calea cea simplă spre perfecțiune îmi este cunoscută, vreau să vă rog, dragi cititori, nu renunțați niciodată. Priviți-vă în oglindă și spuneți-vă sincer, vă place ceea ce vedeți? Doriți oare să scăpați de grăsimi și să vă schimbați în mai bine?
Aveți șansa să începeți chiar acum. Doar spuneți-vă că de astăzi totul va fi altfel.Grăsimea în plus va dispărea pentru totdeauna de pe corpul dvs minunat și nicicând nu vă va mai intuneca viața. Sunteți pe carea spre ideal, dragoste și fericire necondiționată.


Personal, m-a ajutat foarte mult susținerea mamei. Dacă nu are cine să vă susțină, dacă încă nu vă iubește nimeni atât de mult, încât să vă ajute să ieșiți din corpul ce nu vă place, atunci vreau să devin ajutorul vostru, prietenul vostru. Doar începeți, o să reușiți nerpărat, iar eu o să vă ajut cu plăcere și am să vă împărtășesc tot ce știu.
Primul lucru, din cele ce vreau să vă împărtășesc, este adresa magazinului unde se găsește ADEVĂRATUL Chocolate Slim la un preț optim. Acolo veți putea afla mai detaliat despre acțiunea lui și chiar să obțineți un consult gratuit despre slăbit de la dieteticieni și nutriționiști experimentați.
Chiar dacă veți alege calea cea grea către suplețe, prin intermediul restricțiilor alimentare și antrenamentelor grele, să știți, eu vă sunt alături și întotdeauna sunt gata pentru comunicare. Vă doresc succes din tot sufletul!
Link-ul către magazinul Chocolate Slim îl las aici


SHARE THIS

Author:

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ. Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

0 comentarii: