miercuri, 27 iunie 2018

Hipnoză pentru slăbit. Experiența mea! Se poate oare slăbi fără dietă?

Pentru multe femei slăbitul devine o idee fixă. Recurgem la tot felul de trucuri, numai să scăpăm de kilogramele în plus. Cosmeticienii, chirurgii plastici și chiar specialiștii în hipnoză sunt bucuroși să ne îndeplinească toate capriciile, care mai de care promițând să ne scape de depunerile de grăsime nedorite, pentru o recompensă bună. Oare merită? Am decis să încerc.


N-am fost niciodată slabă și toată viața m-am luptat să am o talie subțire. Le invidiam grozav pe prietenele slabe, țineam diete, mă înfometam, dar tot nu puteam să slăbesc cât îmi doream. Exerciții fizice, instructor personal, toate astea nu aveau rezultate palpabile și mă oboseau. Voiam să slăbesc repede și ușor . M-am săturat să înnebunesc din cauza corpului imperfect, să calculez caloriile și să-mi interzic absolut totul.
Din acest motiv am început să încerc metode pentru slăbit atipice. Acupunctură, lipitori și în cele din urmă hipnoza. Pe înternet sunt multe păreri bune despre hipnoza pentru slăbit. N-am putut să ratez ocazia și, în ciuda costului mare (1600 de lei ședința), am decis să încerc.

Doctorul a venit la mine acasă, mi-a explicat în ce constă metoda și am început. M-am simțit ca și când eram în transă, eram relaxată și am avut încredere deplină în specialist. Am crezut din toată inima că hipnoza mă va ajuta să slăbesc. Când ședința s-a terminat și am rămas singură cu gândurile mele, primul lucru pe care l-am simțit a fost o foame cumplită. M-am dus la frigider, l-am deschis și...am trântit ușa. Nu de-asta am dat o grămadă de bani, ca să mă dau bătută așa de ușor. Motivația îmi crescuse ca lumea, iar în săptămâna următoare am refuzat conștient să mănânc dulciuri și sandvișuri cu salam, înțelegând că pentru mine, cinci minute de plăcere vor avea ca rezultat niște kilograme în plus, iar visul de a slăbi va rămâne unul irealizabil.

La o lună de la ședința de hipnoză m-am cântărit. Am reușit să slăbesc cinci kilograme. Este un rezultat bun. Dar, sinceră să fiu, speram la mai mult.
Aveam nevoie neapărat să mai slăbesc măcar 10-12 kilograme. Deja nu mai aveam putere să țin diete, bani pentru hipnoză și alte metode de asemenea nu mai aveam. Dar nu sunt o persoană care renunță ușor și disperă. Mi-am adus aminte că pe un forum dedicat slăbitului multe fete laudă băutura Chocolate Slim . Întotdeauna am fost sceptică în privința preparatelor pentru slăbit. Dar, calculându-mi bugetul, mi-am dat seama că ăsta era singurul lux pe care mi-l puteam permite.
Așadar, după prima săptămână de utilizare mă aștepa o mare surpriză! E o metodă mai bună decât hipnoza! Nu m-am abținut de la nimic, însă pofta aceea exagerată de a mânca a dispărut. Slăbeam foarte repede și nu mă gândeam mereu la mâncare. Am încetat să mai dau iama în frigider în miez de noapte și se pare că practic nu mai simțeam că mi-e foame. Singurul lucru pe care nu-l înțelegeam, era că nu știam care e motivul și dacă are legătură cu preparatul. Poate e din nou autosugestie? S-a dovedit că Chocolate Slim conține diferite ingrediente care au ca efect diminuarea apetitului și formarea de obiceiuri alimentare corecte și totodată crește considerabil metabolismul, elimină toxinele din organism. Ceea ce e uimitor e faptul că acest preparat a fost elaborat de nutriționiști ruși remarcabili, împreună cu specialiști din vest . Și, spre deosebire de majoritatea preparatelor pentru slăbit,Chocolate Slim este 100% natural și sigur!
Trebuie să spun că sunt foarte atentă când cumpăr astfel de produse, mai ales că știu cât de periculos poate fi pentru organism consumul necontrolat al unor asemenea preparate. De aceea, înainte să comand, am mai căutat păreri pe internet. M-am mirat, sincer, că Chocolate Slim a ajuta atâția oameniși la nimeni nu s-au manifestat efecte secundare. Un singur ”dar” - acest preparat trebuie cumpărat doar de pe site-ul oficial , altfel există riscul să dați de produse contrafăcute sau să plătiți foarte mult intermediarilor.

Sincer să spun, începând să beau Chocolate Slim, nu-mi făceam mari speranțe. Obiectivul meu principal era ca măcar un pic să mai simplific procesul de slăbit, să nu mă mai chinuiesc așa de mult cu dietele. Însă cu Chocolate Slim nu ai nevoie să ții dietă , și m-a uimit faptul că am slăbit, în ciuda tuturor frustărilor mele, a ieșirilor în baruri și cafenele. Da, mi s-a diminuat apetitul, am încetat să mai mănânc în exces, însă puteam să mănânc cu bună știință câteva bucăți de pizza, și nu se depuneau pe talie . Este uimitor, și eu nu înțeleg nici acum cum acționează acest preparat. Dar știu lucrul cel mai important, anume că Chocolate Slim te ajută într-adevăr să slăbești!
Astăzi pot să spun cu siguranță că băutura Chocolate Slim este foarte eficientă! Știința a avansat foarte mult și totul este pentru a nu ne mai chinui să ținem diete, să facem sport, și să obținem rezultatul dorit datorită celor mai noi elaborări științifice. Simplu, rapid și sigur. Nu poate să nu bucure! Consider că am avut mare noroc să găsesc preparatul care mi s-a potrivit perfect și m-a ajutat să am formele mult visate , și nu, nu am pus la loc kilogramele pe care le-am dat jos , este într-adevăr un rezultat pentru totdeauna. Recunosc, încă nu m-am obișnuit cu noile mele forme, dar îmi place foarte mult cum arăt!

Voi fi foarte bucuroasă dacă părerea mea va fi cuiva de folos, și-l va ajuta să rezolve problema legată de kilogramele în plus. Vă urez tuturor să arătați așa cum doriți! Nu aplecați urechea la ceea ce spun invidioșii, că vă stă bine și așa, nu-i adevărat! Numai voi sunteți în măsură să decideți cum va arăta corpul vostru! Vreți să fiți slabe, atunci fiți așa! Dacă eu am putut, puteți și voi! Succes, frumoasele mele!

SHARE THIS

Author:

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ. Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

0 comentarii: