sâmbătă, 23 iunie 2018

Sorin Micu - Cum am scăpat de durerile articulare, și am alergat la maraton!


Buna ziua tuturor!
În postul meu anterior despre cursa de maraton, am promis să vă povestesc cum am rezolvat problema articulațiilor și artritei. E greu de crezut, dar înainte de a începe să alerg, am suferit de osteocondroză de mulți ani. Cui îi este lene să citească: M-a ajutat crema Artrovex , de comandat se poate aici. Dar despre tot după cum urmează.

Până la maraton - 10 ani de durere în spate și genunchi.

Așadar, am avut o osteochondroză. M-a torturat timp de 10 ani. A fost destul de neplăcut: au fost dureri de cap permanente, uneori gâtul mă durea. Atât de mult încât era imposibil să-l întorc. Deseori, mă deranjau durerile în articulațiile genunchiului.
Bineînțeles, în toți acești ani am încercat să scap de boală. Am încercat multe lucruri. Am mers la doctori și la diferite masaje, a băut tablete, unguente am frecat, am încercat mai mult de zece de metode populare. Nimic nu a ajutat. Au fost îmbunătățiri, dar numai pentru o vreme și nesemnificative.

NPVS și chondroprotectori: mai scump nu înseamnă mai bine.

Dezamăgirea mea enormă a fost asociată cu medicina modernă. Astăzi, cele mai scumpe și activ publicitate sunt unguentele pe bază de soluții antiinflamatoare nesteroidiene și hondroprotectori. Deci, personal, aceste medicamente îmi provoacă îndoieli cu privire la eficacitatea lor. Faptul este că substanțele active (în special chondroprotectorii) au molecule destul de mari, care, de fapt, nu pot pătrunde prin celulele pielii în straturile profunde ale țesuturilor.
Am căutat o mulțime de informații pe Internet și am aflat că, cu aplicarea externă a unor astfel de medicamente, nu mai mult de 5-7% din substanța activă pătrunde direct în articulația genunchiului. În general, chondroprotectorii și NPVS - banii în vânt.

Lumină în capătul tunelului.

Cu timpul , aproape că m-am resemnat cu boala. Dar a început să progreseze, durerea a devenit mai puternică. Apoi au devenit atât de puternică încât nu mai puteam să merg fără injecții.
Am fost în disperare. Dar se întâmplă miracole. Am găsit un instrument care m-a ajutat. Am reușit nu numai să scap de dureri în timpul convulsiilor, dar și să mă vindec complet de osteocondroză.
M-a ajutat crema speciala Artrovex. Crema este produsă în Europa, certificat, complet compoziție naturală. Acționează foarte eficient. Crema trebuie aplicată direct în locul inflamat, ameliorează durerea în doar câteva minute fără comprimate. Astfel nici injecțiile nu m-au ajutat. Dar cel mai atractiv este că acțiunea cremei durează până la 48 de ore. Aceasta înseamnă că tot timpul acesta nu va mai fi durere. Și încă: dacă utilizați acest curs de cremă, puteți scăpa complet de boală. Ceea ce mi s-a întâmplat. Osteochondroza a trecut. Cel puțin, anul trecut durerea nu a mai apărut niciodată.
În acest an în sfârșit am realizat visul meu de odinioară - am alergat maratonul!

Cum funcționează Artrovex - un pic de știință

Așa cum am scris deja, am trecut tratamentul complet cu crema Artrovex, și iată a trecut un an din acel moment și în această perioadă durerile nu s-au întors nici măcar o singură dată.
Arată ca un miracol, veți spune? Tocmai nici un miracol ci doar știință uscată. Crema conține 9 plante medicinale, colagen, acid hialuronic și gluconat de calciu. Crema se produce folosind cea mai recentă tehnologie și rețete vechi din medicină tradițională. O astfel de sinteză de succes a științei și naturii.
Cel mai important, procesele de recuperare au loc fără operații. Cu o singură aplicație, activați aproximativ 930.000 de celule care vă ajută la fluxul sanguin. Pentru tratamentul complet, principalul este regularitatea aplicării.
Artrovex "repornește"organismul la nivelul celular. După prima aplicare, crema activează sistemele de regenerare ale organismului. Adică, Artrovex elimină cauza durerii în sine și returnează articulațiile, i coloana vertebrală la starea sănătoasă inițială.
Și, desigur, elimină sindromul durerii, o veți simți imediat. În două sau trei săptămâni, tratamentul va fi finalizat. Principalul - să nu permiteți reapariția durerii.
Nu sunt doctor,dar din cele ce am înțeles, vorbind cu diverși medici sportivi: Artrovex acționează la nivel celular, restabilind circulația sângelui.
Iată o listă scurtă de boli ai cunoscuților și a prietenilor mei, de la care au reușit să scape cu Artrovex: sciatică, reumatism, osteoporoză, osteocondroză, deplasarea discurilor vertebrale, modificările degenerative legate de vârstă în articulații.
Recomand crema Artrovex tuturor. Dintre toate produsele disponibile pentru tratamentul bolilor sistemul locomotor, acesta ajută cel mai bine.
De cumpărat crema Artrovex cu reducere este posibil pe site-ul producătorului oficial:





SHARE THIS

Author:

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ. Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

0 comentarii: