joi, 31 mai 2018

DIETA CU SUC DE AFINE SAU CUM SA AI UN ABDOMEN DE INVIDIAT | BioVitamina

Afinele sunt probabil cele mai bune fructe pentru organism. Pe langa faptul ca ajuta la mentinerea sanatatii creierului sau la reducerea riscului de boli cardiovasculare, afinele sunt un aliat de nadejde in lupta cu kilogramele in plus.


Beneficiile pentru sanatate ale consumului de suc de afine includ reducerea riscului aparitiei bolilor Parkinson si Alzheimer. De asemenea afinele sunt bogate in vitamina C ajutand organismul in vederea mentinerii unui sistem imunitar sanatos. Pe langa vitamina C, afinele sunt bogate si in alti antioxidanti: vitamina A, vitamina K, vitamina E si minerale, precum magneziu, potasiu, calciu, mangan, zinc, fosfor.
Afinele pot sa fie pastrate la congelator pana la 6 luni fara ca aceastea sa isi piarda proprietatile nutritive, astfel ca poti sa te bucuri de beneficiile pe care ti le ofera o perioada destul de lunga de timp.

Afinele – ce contin

100 grame de afine contin
  • 10 mg vitamina C
  • 0,6 mg vitamina E
  • 6 mg calciu
  • 6 mg magneziu
  • 77 mg potasiu
  • 1 mg sodiu
  • 12 mg fosfor
O cana cu afine contine aproximativ 50 de calorii, iar o portie de afine consumata intr-o zi asigura o cantitate mare de fibre si 25% din necesarul de vitamina C al unui adult.

Dieta cu suc de afine

Dieta cu suc de afine este tot ce ai nevoie pentru ca grasimea sa dispara si sa ai un abdoment de invidiat. Sucul de afine este usor de preparat si se obtine prin stoarcerea fructelor fie printr-un blender, fie printr-un tifon, manual. Sucul de afine are un gust concentrat, usor acru, asa ca se poate dilua cu putina apa plata sau minerala.
Sucul de afine trebuie sa fie consumat zilnic, inainte si dupa mesele principale, cate un pahar. Se recomanda un regimalimentar sanatos, fara alimente ce contin mult zahar sau grasimi saturate.
Marius Vasilescu

SHARE THIS

Author:

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ. Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

0 comentarii: