miercuri, 27 iunie 2018

Vindecarea ciupercii pe degetele piciorelor! Metode eficiente!

Astăzi, vom cerceta problema ciupercii pe degetele picioarelor. Ciuperca, de regulă, afecteaza de obicei degetele de la picioare, în cazuri rare pe degetele mâinilor. Ciuperca tălpii piciorului apare adesea după vizitelor locurilor publice, unde de obicei se umblă desculţ — piscine, saune şi băi.

Ciuperca poate apărea, de asemenea, la angajaţii din birouri. La locul de muncă îşi petrec 8-12 ore în încălțăminte închisă, desigur picioarele încep sa transpire, drept urmare apar bacterii ce cauzează diverse boli, care se multiplică în condiţii favorabile pentru ele. Cu fiecare zi situaţia se poate doar înrăutăți, trebuie să fie luate măsuri urgente pentru a combate ciuperca pentru prevenirea complicaţiilor.


Istorie din viață

Una din locuitoarele orașului nostru tot s-a confruntat cu această problemă. Dezvoltarea ciupercii a început cu mâncărime, localizată între degete, peste ceva timp au început a se forma vezicule. Ciuperca de pe picioare și-a făcut lucrarea sa distructivă.


Desigur, ea a luat unele măsuri, a mers pe la medici, dar tratamentul nu a dat nici un rezultat. În afară de altele, a apărut şi ciuperca pe tălpile picioarelor. Iar apoi și picioarele au început să se inflameze și să apară dureri. Tocmai în acest moment ea a apelat la mine. Dar eu am aplicat deja remediu popular recomandat.

Tratament cu remedii păpulare

Am încercat destul de multe retete populare. Multe dintre ele inutile, dar există, și efective. Iată unul dintre ele. În interior este necesar să beți decocturi din plante: frunze de brusture, pelin, pătlagină, coada-șoricelului. Opăriți de cu seară o linguriţă din această colecţie cu un păhar cu apă clocotită, iar dimineaţa pe stomacul gol beți 100 de grame de infuzie.

Infuzia de plante preparați-o pe trei zile, și păstraţi-o în frigider pentru a o bea de trei ori pe zi, înaintea meselor. Exact aceeaşi infuzie, numai numai în volum mai mare utilizați şi pentru băi la picioare. Opăriți picioarele în această infuzie înainte de culcare. După ce vă veți opări picioarele, curațați-vă tălpile, tăiați-vă unghiile, ştergeţi-le pînă la uscat. Dimineaţa, clătiţi-vă picioarele cu apă rece, pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui.

Ca urmare a acestui tratament poate apărea ameliorare, dar nu vă va ajuta să scăpați pentru totdeauna de ciupercă. De aceea m-am decis să ajut o femeie printr-o metodă aplicată deja şi împreună am comandat crema Tinedol împotriva ciupercii. Respectînd toate recomandările mele, a vindecat ciuperca în 2 săptămâni.


Iată așa remediu simplu, dar efectiv. Boala este mai ușor de prevenit, decât a o vindeca, mai ales cee ce ține de afectarea pielii degetelor și piciorului. Atunci când vizitați locurile publice de tipul: saune, piscine şi băi, utilizați încălțăminte de cauciuc. După ce ați vizitat asemenea locuri spălaţi bine picioarele cu săpun. Aceste metode simple de prevenire, vă vor ajuta să vă protejați de ciupercile răufăcătoare.

Sfaturi utile pentru prevenirea ciupercii

În afară de prelucrarea picioarelor, mai trebuie regulat să fie prelucrată încălțămintea. Deoarece ciuperca este capabilă să trăiască în încălțămintea dumneavoastră chiar și, în cazul utilizării acesteia, veţi fi infectați cu sporii ce au supravieţuit. Încălțămintea se prelucrează cu soluție de formol de 25 %. Trebuie să ştergeţi încălțămintea în interior şi să lăsaţi o cârpă în pantof. Puneți pantofii în sac şi legați-l strâns. Păstraţi-l așa pentru cel puţin două zile. Apoi ventilați pantofi trei zile pentru ca să dispară mirosul de formol.

Încălțămintea, de asemenea,poate fi prelucrată cu soluţie de 1 % de clorhexidina (Chlorhexidinum), în asemenea caz întregul proces va dura câteva ore. Sau puteți folosi solutia de 40 % de oţet, făcut din esență de oțet.

Cele mai simple lucruri de obicei se dovedesc a fi cele mai eficiente. În cazul ciuperca nu este de acum nevoie pentru a căuta ceva de băut. Este suficient să speli cu săpun în fiecare seară picioarele, şi după aceasta să te ungi cu crema Tinedol locul afectat. Gata! În termen de o săptămână sau două ciuperca "arde". Verificat deja pe zece oameni care mi-au scris cuvinte de recunoştinţă.

Am spus tot ce am ştiut despre ciupercă şi despre cum m-am luptat cu ea. Urmați sfaturile mele simple, care sunt capabile să vă ajute să evitați apariţia ciupercii şi recomand personal crema Tinedol care în realitate salvează! VĂ DORSC SĂNĂTATE!



Intervievarea abonaților

Stimați abnați! Vă rugăm să luați parte la interviul nostru, pentru ca să înțelegem, ce metode de tratament a ciupercii tălpilor ați folosit, și ce le recomandați altora.


SHARE THIS

Author:

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ. Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

0 comentarii: